top of page
House-for-Sale

Cala Llenya - 4p

House-Details

Gelegen op slechts 50 meter van de prachtige, noordoostelijke baai van Cala Llenya ligt dit zonnige, op het zuiden gerichte, begane grond appartement op een rustige locatie tussen de weelderige groene tuinen van een exclusieve, intieme gemeenschap.

Volledig gerenoveerd in 2022 biedt deze eigentijdse, kant-en-klare woning twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, een met een douche, de master met een jet-nozzle bad.

Het huis heeft een volledig ingerichte keuken, een woonkamer die via openslaande deuren van vloer tot plafond uitkomt op een omheind buitenterras met luifel. Het interieur van dit karaktervolle appartement is prachtig afgewerkt met een inrichting en toebehoren van de allerhoogste specificaties,

De woning wordt grotendeels gemeubileerd verkocht en is een ideale aankoop voor onmiddellijke bewoning, hetzij als vakantiehuis of voor permanente verhuizing. Het wooncomplex waar het appartement zich bevindt is vriendelijk, veilig en goed onderhouden met aangelegde tuinen en gemeenschappelijke wandelpaden, evenals directe toegang tot de zee.

Onder de nabijgelegen attracties zijn de wekelijkse Las Dalias "Hippy Market" in San Carlos en ook dicht bij de gezinsvriendelijke badplaats Es Canar, evenals de jachthaven, boulevard, winkels bars en restaurants van de grote kustplaats Santa Eulalia.

VRAAGPRIJS : 560.000 €

Ibiza-Distances
Asking-Price
Enquire about this Property
Villa-sales-enquiry
bottom of page