top of page
Holiday-Rental

Villa Can Marco  -  12 Personen

Huis-gegevens

De villa is gelegen nabij Sant Agustí aan de westkant van het eiland Ibiza, en is ontworpen met uiterste luxe en comfort in het achterhoofd. Een beveiligingssysteem met bewegingsensor alarm en CCTV zijn geinstalleerd voor uw welzijn en gemoedsrust.


Woonruimte
De woon- en eetkamer biedt een spectaculair uitzicht. De woonkamer is een grote rechthoekige kamer, met uitzicht op 3 kanten. Het is ingericht met een L-vormige bank, open haard, 42 inch plasma-tv, Sky TV, DVD-speler en ingebouwde Ipod-compatibele geluidsinstallatie met vier DAS-geïntegreerde luidsprekers. Vrije WIFI, AC.
De eetkamer leidt naar een overdekt terras, ideaal om te genieten van spectaculaire zonsondergangen. De andere kant leidt naar een roestvrijstalen keuken die is uitgerust met industriële kwaliteitsapparatuur.

Slaapkamers en Badkamers
De 6 volledig ingerichte slaapkamers, 2 met complete en-suites en eigen balkons, hebben een luchtig, modern decor, luxe bedden en grote ingebouwde kasten.
Meesterslaapkamer met badkamer, inclusief een betonnen bubbelbad en een tweepersoons regendouche, die opent naar een eigen terras rondom, met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels . Het bevat ook een muurhanger 42" plasma tv (SkyTV) en dvd-speler.
Slaapkamer 2 met prive terras, heeft een leisteen en-suite badkamer met een groot beeldkast venster met uitzicht op de haven ,geeft u een buiten douche ervaring.
Slaapkamer 3 (dubbel) met gedeelde badkamer (douche).
Slaapkamer 4 (tweepersoonsbed) met gedeelde badkamer (douche).
Slaapkamer 5 en 6 (tweepersoonsbed) met gedeelde badkamer (douche). Lager niveau.

Het Terrein
Er zijn in totaal 2600 m² grote tuinen. De bovenste tuin heeft 5 verschillende soorten sinaasappelen, citroen, limoen, granaatappel, amandel, olijf- en abrikozenbomen.
De openlucht-eet- en zithoek bevinden zich in de tuinen en biedt uitzicht op het zwembad en het lagere terrein. Het brandpunt is een 3,5 meter lange eettafel. De ruimte beschikt over een ingebouwde Double BBQ voor onderhoudend en heeft toegang tot zowel de bovenste tuinen als het zwembaddek.


Het Zwembad
Het verwarmde zwembad van 12 m bij 4,5 m biedt een prachtig uitzicht en zonsondergangen. Het zwembad dek is ingericht met ligstoelen en dagbedden voor 12 + gasten. Het heeft toegang tot de openlucht-eethoek en de lagere tuinen. Het zwembaddek heeft een apart geluidssysteem met 4 geïntegreerde Bose. Ook toegang tot het zwembad is een kleedkamer / badkamer met krachtdouche.
Opmerking: bij reservering dient te worden vermeld als het zwembad verwarmd moet worden!

 


AFSTANDEN:

  • Strand (Cala Comte): 5 km

  • Ibizatown: 17 km

  • Ibiza luchthaven: 20 km

  • San José: 5 km


PRIJZEN:

 

  • vanaf 4000 € p.w. - 13.000 € p.w.

Licnr: 2013003421

Ibiza-afstanden
Huurtarieven
Vrijblijvende aanvraag / reserveren
Villa-verhuur-onderzoek
bottom of page