1/22

Finca Ses Palmeres  -  12 Personen

 

De Finca werd meer dan 200 jaar geleden gebouwd en ligt net buiten het charmante dorpje Santa Gertrudis, omringd door een overvloed aan natuur.

Gezellige kamers in een finca met mooi aangelegde tuinen, zwembad en terrassen met een prachtig uitzicht.

De finca biedt een sfeer van het oorspronkelijke Ibiza. Op een overdekt terras bevinden zich de gemeenschappelijke keuken, grote houten eettafels en een chill-out. Uitzicht op bergen en citrusbomen.

Ses Palmeres heeft zes tweepersoons slaapkamers met badkamer. Alle slaapkamers zijn ingericht in een rustieke Ibizaanse en Indiase stijl.

 

De finca ademt een sfeer van rust, van het landelijke Ibiza, en is zeer geschikt voor grote groepen en (yoga)-retreats.


Kamers:

Sa Cova: tweepersoonsbed.
Deze kamer is de kleinste van alles, maar nog steeds gezellig. De plafonds zijn van wit geschilderde houten balken, witgekalkte muren en vloeren van gekleurd zand. De gootsteen is ingebouwd in de kamer, aparte douche en toilet.

Sa Raco: tweepersoonsbed.
Dit is een kamer met een etnische inrichting. Het antiek meubilair is afkomstig uit India en Afrika. De muren, de vloer en het plafond zijn bedekt met cement en zand, wat zorgt voor een sfeer van comfort en in lijndecor. De spoelbak is geïntegreerd in de kamer en de douche en het toilet in een aparte ruimte, gescheiden door een glazen deur. Het heeft een klein privéterras met meubels.

Sa Palmera: tweepersoonsbed.
Deze kamer biedt een prachtig uitzicht op de vallei die voor de villa ligt en geniet van prachtige zonsopgangen. Versierd met origineel antiek uit India en Tibet.

Koraal: tweepersoonsbed.
Dit is een kamer gebouwd in een van de oude boerenstallen. Het is zeer ruim en de inrichting is gebaseerd op origineel antiek uit India en Tibet. Het bestaat uit verschillende vloerhoogten tussen de hoofdruimte en de badkamer. Het heeft ook een klein privéterras.

Olivera: tweepersoonsbed.
Dit is een kamer gebouwd in een van de oude boerenhokken. De decoratie is gebaseerd op origineel antiek uit India en Tibet. Het heeft ook een klein privéterras met veel charme.

Payes: 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed.
In navolging van de stijl van de andere kamers, is dit de grootste van hen. De capaciteit is voor 4 volwassenen. De decoratie is gebaseerd op elementen uit India en Tibet. Het onderscheidt zich door de hoge plafonds, het grote privéterras met uitzicht op de tuin met citroen- en sinaasappelbomen.

 


Alle kamers hebben een douche, WiFi en een ventilator.


AFSTANDEN:

 

  • Strand: 8 km

  • Luchthaven van Ibiza: 15 km

  • Ibiza-stad: 8 km

  • Supermarkt: 1 km

  • Restaurants: 1 km


 
PRIJZEN:

 

  • vanaf  8000 € p.w.Licnr: 2014040755

 
 
Vrijblijvende aanvraag / reserveren
 

Ibiza Sense


El Rincon de Codolar

Carretera Sa Caleta s/n 
07817 
San José, Ibiza, Spanje

  • Facebook - Luxe Villas Ibiza Sense
  • Instagram - Luxe Villas Ibiza Sense