top of page
Holiday-Rental

Villa Miami - 10 personen

House-Details

Casa Miami is een droomvakantieverblijf met een ongeëvenaard vrij uitzicht  op de Middellandse Zee en de haven van Santa Eulalia.

Deze villa is perfect voor iedereen die op zoek is naar een huis dat alles heeft, van eersteklas voorzieningen tot een ultramodern ontwerp, zodat gasten een comfortabele en rustig verblijf op Ibiza kunnen ervaren.

 

INTERIEUR:

 

Dit op Bauhaus geïnspireerde paradijs heeft een ruime plattegrond met ongeveer 725 m² aan ruimtes met airconditioning,

evenals de terrassen die een extra 340 m² aan het woonoppervlak bieden. Hier kunt u genieten van een groot overloopzwembad, een jacuzzi op het dak en een eigen fitnessruimte. Deze eigentijdse locatie op het eiland is de definitie van luxe met zijn premium Benz-meubels, geautomatiseerde Smart Home-systemen en ultramoderne apparaten.

 

SLAAPKAMERS

Slaapkamer 1: Hoofdslaapkamer, badkamer ensuite, hoofdbadkamer met grote regendouche van Dornbracht.

Slaapkamer 2: VIP-slaapkamer met ensuite badkamer.

Slaapkamer 3: logeerkamer met gedeelde badkamer.

Slaapkamer 4: logeerkamer met gedeelde badkamer.

Slaapkamer 5: tweepersoonsslaapkamer voor gasten / personeel met ensuite badkamer op de kelderverdieping

​EXTRA FUNCTIES Alarmsysteem met GSM-verbinding en brandalarm. Snelle WiFi-internettoegang beschikbaar door het hele huis en in alle buitenruimtes. Standby Diesel Generator in geval van stroomuitval, Cisterne, Centrale Osmose Maschine; Flatscreen (aan de muur gemonteerd) HD-tv's in eetkamer, woonkamer, alle slaapkamers en master-badkamer; Smart Home-systeem van Gira, alle functies aangestuurd via iPhone of iPad met muziekbibliotheek; Sonos Music Distribution System door het hele huis. ​ ​

 

EXTERIEUR:

 

Verwarmd overloopzwembad (ca. 66 m²) met LED-RGB verlichting Garage voor twee auto's, ca. 39 m² 4 terrassen: 120 m² op niveau 0 30 m² op niveau 1 Dakterras van 220 m² met jacuzzi op niveau 2 Alle terrassen met een spectaculair uitzicht op de oceaan, de stad en de haven. ​

 

AFSTANDEN: ​

20 minuten naar de luchthaven van Ibiza.

15 min naar Ibizastad.

5 min naar Sta Eulalia, restaurants, stranden.

 

​PRIJZEN: vanaf € 10.000 p.w. ​

 

Licentienummer: ETV/2527-E

Ibiza-Distances
Rental-Rates
Enquire about this Property
Villa-rental-enquiry
bottom of page