top of page
Holiday-Rental

Villa Panorama I   -  8 Personen

Huis-gegevens

Villa Panorama is een unieke villa , met een indrukwekkend uitzicht over de zee en de eilanden Cala Comte. Het dakterras biedt een spectaculair 360 graden panoramisch uitzicht. Hier kunt u genieten van sterrenhemel in een grote jacuzzi, of dineren aan een grote houten eettafel.

Deze villa kan apart of in combinatie met Villa Panorama 2 gehuurd worden!

MEUBILERING EN KENMERKEN:

Aan de voet van de heuvel leidt een lange trap van gepolijst cement naar de twee villa's, die samen of apart kunnen worden gehuurd. (8-16 personen). Vanuit de parkeerplaats kunt u gebruik maken van de lift, die in de woonkamer opent.

 

De salon is een grote ruimte met  glazen deuren die indrukwekkend uitzicht bieden. Een open haard en een groot scherm tv aparte gezellige zithoek en eethoek met een grote glazen eettafel.

De mooie keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur.

 

Het terras van het huis naar het zwembad, heeft een houten dek en beschikt over ligstoelen en parasols. Naast het zwembad (11 x 4 m) is een jacuzzi voor 8 personen. Van hieruit zul je een onvergetelijke zonsondergang ervaren!

De villa heeft drie slaapkamers en suite op de begane grond, beide met toegang tot het terras en uitzicht op zee. Alle slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet. In alle slaapkamers is een minibar en een plafondmontage tv-scherm. De slaapkamer op de bovenverdieping heeft een groot tweepersoonsbed, inloopkast, badkamer met bad.

 

De villa heeft airconditioning en een kluis. Gebruik van mooie materiaalcombinaties met steen, hout en gepolijst cement. Echt een feest voor de ogen!

De prijzen zijn inclusief dagelijkse schoonmaak en twee linnen veranderen per week.

Conciërge en wasruimte bevinden zich aan de ingang van de villa.

 

AFSTANDEN:

  • Strand (Moli, Vadella): 1 km

  • Ibiza stad: 20 km

  • Ibiza Luchthaven: 20 km

  • San Jose: 10 km

 

PRIJZEN:

  • Top villa Panorama1:  6300 € p.w. - 12.500 € p.w.

  • 2e  villa Panorama 2:  4900 € p.w. - 10.900 € p.w.

  • Beide villa's:   Vanaf 10.500 € p.w. - 19.500 € p.w. (16 personen)

Licnr: 2013014204

Ibiza-afstanden
Huurtarieven
Vrijblijvende aanvraag / reserveren
Villa-verhuur-onderzoek
bottom of page