top of page
Holiday-Rental

Villa Vivian - 6 persons

Huis-gegevens

Luxe moderne villa met uitzicht op zee en Es Vedra.

Villa Vivian is de perfecte bestemming voor diegenen die willen ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. Uitkijkend over de magische Es Vedra, is het de ideale locatie om te genieten van de prachtige zonsondergangen.

INTERIEUR:

Het interieur beschikt over een volledig uitgeruste moderne keuken en een 4 meter lang eiland met overdekte eetgelegenheid voor 10 personen. De grote woonkamer heeft prachtige schuifdeuren die uitkomen op het zwembad, de terrassen en het uitzicht op zee. De villa heeft ook een bioscoopzaal, perfect voor een film 's avonds laat, een aparte wasruimte, een gastentoilet en een toilet.

SLAAPKAMERS:

De villa heeft 2 tweepersoonsslaapkamers met en-suite badkamers in het hoofdgebouw, beide met ongelooflijk uitzicht op zee, airconditioning en vloerverwarming. Op de bovenste verdieping bevindt zich een grote tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer, groot terras en natuurlijk adembenemend uitzicht op zee.

Slaapkamer 1 Hoofdgebouw - Tweepersoonskamer met en-suite badkamer, uitzicht op zee, airconditioning.

Slaapkamer 2 Hoofdgebouw - Tweepersoonskamer met en-suite badkamer, uitzicht op zee, airconditioning.

Mastersuite Bovenste verdieping - Tweepersoonskamer met en-suite badkamer, groot terras, uitzicht op zee, airconditioning.

EXTERIEUR:

De charmante binnenplaats van dit pand voegt nog een niveau van rust toe. De tuin heeft verschillende terrassen die een spectaculair uitzicht bieden over Es Vedra, De villa heeft een zoutwaterzwembad en een verwarmd zwembad.

AFSTANDEN:

10 minuten van het strand

20 minuten naar Ibizastad

30 minuten naar de luchthaven

PRIJZEN:

Vanaf 16.000 € p.w.

Chef-kok voor ontbijtbereiding 6 dagen per week inbegrepen in huurprijs. Extra kosten Zwembadverwarming - € 1000/week

Lic.nr.ETV-2392-E

Ibiza-afstanden
Huurtarieven
Vrijblijvende aanvraag / reserveren
Villa-verhuur-onderzoek
bottom of page